Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Nihat Çiftçi, "Türkiye'nin En Büyük Yeşil Alanını Oluşturuyoruz"

Büyükşehir Belediyesi'nin şehir merkezinin yanı sıra 13 ilçede başlattığı "2 Milyon Ağaç ve Bitki Dikimi" kampanası ile bölgede adını sıkça duyuran Şanlıurfa, yeni yeşil ve sosyal alanları ile Güneydoğu'nun parlayan yıldızı olarak tanımlanıyor.

3 Milyon 500 bin Metrekarelik alanı ile Türkiye'nin şehir merkezindeki en büyük yeşil alanını oluşturmak için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, mesire alanları, spor alanları, oturma alanları, biyolojik göletler, havuzlar ve yeşil alan çalışmaları ile Şanlıurfalıların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından "2 Milyon Ağaç ve Dikimi" Kampanyası ile GAP Vadisi ve Halil-ur Rahman Şehir Ormanında sürdürülen çalışmalara, özel sektörde çalışan gençlerde destek verdi.

Burada gençlerle birlikte ağaç diken Başkan Nihat Çiftçi, kampanya ya destek verdikleri için gençlere teşekkür etti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Yeşil bir Şanlıurfa'ya ulaşabilmek için Büyükşehir Belediyemizin başlatmış olduğu yeşillendirme kampanyası ile 2 Milyon Ağaç ve Bitkiyi toprakla buluşturuyoruz. Allah Razı olsun kampanyamıza gençlerimiz, Esnaf guruplarımız ve STK'larımız destek vererek hep birlikte şehrimizin farklı noktalarında 1 Milyon'a yakın bir ağaç ve bitki dikimi gerçekleştirdik. Bu günde özel sektörde çalışan kardeşlerimizle birlikte ağaç dikimi gerçekleştiriyoruz. Bunu bir slogan olarak değil, çalışarak emek vererek ve yeni alanlar oluşturarak yapıyoruz" dedi.

Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın Merkezi olacak"

Halil-ur Rahman Şehir Ormanı ve GAP Vadisi Projesi ile birlikte Türkiye'nin şehir merkezi olarak en büyük yeşil alanını oluşturduklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Yaptığımız projeleri planlı ve programlı bir şekilde ilerletiyoruz. Halil-ur Rahman Şehir Ormanı ve GAP Vadisi alanın bir yanı Haliliye ilçemize bağlı Karşıyaka Mahallesi bir yanı yeni yapılacak olan Şehir Hastanesi, diğer yanı Eğitim kampusu olarak hazırlanmış ve yanında Bilim Merkezi ile dağ eteği projeleri hazırlanmış durumda. Allah'ın izni ile 5 10 yıl sonra yeni sosyal yaşam alanı yaptığımız bu alanlar şehrimizin merkezi olabilecek konumdadır. Ve Şanlıurfa'mızın gelişen, büyüyen ve nüfusu hızla artan bir şehir. Şanlıurfa'mızda yaşayan insanlarımızın rahat bir şekilde soluk alması için yeşille buluşturmak gerekiyor. İleriye yönelik çalışan bir kadro olduğumuz için vatandaşlarımızın geleceğini planlamamız gerekiyor. Bu Projemizde sadece ağaçlandırma değil, yüzme havuzları, spor tesisleri, biyolojik göletler, dinlenme alanları, restoranlar ve mesire alanları var. Ve yanı başında ağaçların su ile buluştuğu bir şehir ormanı

tasarlandı. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. İlerleyen günlerde Şanlıurfa'ya ne kadar güzel bir şey yapıldığını çocuklarımız görecek" şeklinde konuştu.

"Bu Kampanya Şanlıurfa'ya Çok Yakıştı"

2 Milyon Ağaç ve Bitki Dikim kampanyasının Şanlıurfa'ya çok yakıştığını dile getiren Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi kadrolarımız Şanlıurfa'nın geleceğini inşa etmek için çok güzel projelere imza atıyorlar. Ağaç Dikim kampanyamıza destek veren Şanlıurfa halkını, Sektör temsilcilerine, Esnaf Guruplarımıza, Muhtarlarımıza ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Ağaç Dikim kampanyamız devam ediyor, tüm Şanlıurfalı kardeşlerimi ağaç dikmeye davet ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48