Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Mehmet Yavuz Şehit Ailelerini Yanlız Bırakmadı
Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Kurban Bayramı sebebiyle şehit aileleri ve gazileri şehitlikte Ailelere bir araya gelerek ve daha sonra evlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan Yavuz , sağlıklı bir ömür diledi. Her fırsatta şehit aileleri ile gazilerle bir araya gelmeye gayret ettiğini ifade eden Mehmet Yavuz, 'Bayramın kutlu olsun baba" diyerek babasının mezar taşına sarılan şehit çocuklarının yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek için Terörle Mücadele Gazimiz Durak Burhan Kardeşimle Birlikte Şehitlikte Ailelerimizi Yanlız Bırakmadık.“Dernek olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48