Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş, Sınava Girecek Gençlerle Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonu yapılacak olan YKS sınavları öncesi, Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağında yıl boyunca sınavlara hazırlanan öğrencilerle bir araya gelip, başarılar diledi. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, gençlere pozitif ayrımcılık göstermeye devam ediyor. 27-28 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan YKS sınavına Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otağı’nda hazırlanan gençlere yönelik, sınav öncesi, moral yemeği tertiplendi. Kitap Otağı bahçesinde düzenlenen moral yemeğine; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, Kültür Müdürü İsmail Kaya ile çok sayıda öğrenci katıldı. Yıl boyunca Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı’nda sınava hazırlanan ve heyecanlı olan öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Kuş,” Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Eyyübiye Belediyesi olarak her zaman gençliğimizin yanındayız.” Dedi.

Gençlere sınav öncesi başarılar dileyen ve stres ve heyecandan uzak durmalarını tavsiye eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Allah sizlere kolaylık versin. Yaklaşık 1 yıldır Üniversite sınavı için hazırlandınız. Biraz önce bazı arkadaşlara sordum; bazılarında stres var, bazılarında yok. Ama muhtemelen herkesin üzerinde biraz stres vardır. Öncelikle Cenab-ı Mevlam vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını vererek, hem ailenizin hem akrabalarınızın karşına çıkmayı nasip etsin. Bizler de Eyyübiye Belediyesi olarak bu yolda sizlere ufakta olsa katkımız olmuştur. Yeni Üniversiteye hazırlanan arkadaşlarımıza daha güzel imkanlar sunacağız. Önümüzdeki sezon içerisinde İlhami Günbeği Başkan Yarımcımız ile birlikte İsmail Kaya müdürümüz ile birlikte sizlere daha güzel daha modern bir imkanlar sunacağız. Etüt merkezlerimizi çoğaltıp, daha profesyonel hocalarımızı tutacağız, gençlik merkezlerimizi çoğaltacağız inşallah. Eyyübiye Belediyesi olarak en çok önem verdiğimiz siz değerli gençlerimizdir. Çocuklarımızı, evlatlarımızı her zaman önemsiyoruz. Sizlerin her kulvarda başarılı olmanızı istiyoruz. Sizler başarılı bir şekilde çalıştınız. Eyyübiye Belediyesi olarak yanınızda her daim olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Deneme sınavları yapıldı, dersler verildi. Korona sürecinde çalışma kitapları ekiplerimiz tarafından evlerinize kadar getirildi. En son yine simülasyon sınavı da yapıldı. Ben hepinize sınav öncesi başarılar diliyorum. “ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48