Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş, ilçeyi karış karış dolaşıp, vatandaşlarla bir araya geliyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği ve sabahın erken saatlerinde başladı mahalleye gezilerine ara vermeden devam ediyor. Bir yandan rutin belediyecilik çalışmaları diğer yandan esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle kamuoyunun takdirini toplamaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeyi adeta karış karış dolaşıyor. Başkan Kuş, rutin belediyecilik çalışmalarını ve talepleri yerinde incelemek üzere gittiği Topdağı mahallesinde mahalle muhtarı Ömer Diş ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleriyle talepleri dinleyen Başkan Kuş, önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Topdağı Millet Kıraathanesi alanında incelemelerde bulundu. Başkan Kuş daha sonra mahallenin kanaat önderlerinden olan Şığ İsmail Aytış'ı da ziyaret edip hayır duasını aldı.
Millet Kıraathanesinin temelini atıp 3 ay içinde bölge halkının hizmetine sunacaklarını belirten Başkan Kuş,” Topdağı Mahallemizdeyiz. Muhtarımız ile birlikte mahallemizi gezdik. Özellikle kısa bir süre içerisinde temelini atacağımız Millet kıraathanesinin alanını gezdik. Gezi sıramızda çocuklarımızın ciddi sıkıntılarının olduğunu gördük ve önümüzdeki hafta temelini atacağımız Millet Kıraathanesini 3 ay içerisinde çocuklarımız ile buluşturacağız. Bu vesile ile çocuklarımız hem nezih hem sağlıklı bir ortamda ders çalışma ortamı bulmalarına olanak sağlamış olacağız. Mahallemizde Bayan Taziye evi sıkıntısı vardı, muhtarımız ile birkaç yerde incelemelerde bulunduk ve değerlendirme yapıp taleplerini karşılayacağız. Ayrıca park yerinde de incelemede bulunduk. Onunla ilgili de fikir alış verişi yapacağız. Gerek Şahsım gerek Başkan Yardımcılarım, Birim Müdürlerimiz ve gerekse personellerimiz gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Eyyübiye halkından dua bekliyoruz.” dedi.
Topdağı Mahalle Muhtarı Ömer Görbüz de Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Belediye Başkanımız Mehmet Kuş mahallemizde incelemelerde bulundu kendisine teşekkür ederim. Daima gelip bizleri yalnız bırakmaz kendisi ile birlikte park yeri ile ilgili incelemelerde bulunduk kendisine mahallem adına teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.
Sabahın erken saatlerinde Başkan Kuş’u sık sık Eyyübiye halkının içinde gördüklerini dile getiren vatandaşlar da Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Başkanımız sabahın erken saatlerinde gelip mahallemizde incelemelerde bulundu. Kendisinin bu ziyareti biz vatandaşları mutlu ediyor. Allah Peygamber razı olsun. Her zaman yanımızda oluyor. Allah kendisine güç kuvvet versin. “ dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49