Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş 11 Nisan Etkinliğinde Vatandaşlarla Buluştu.

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Ulu cami önünde başlayan ve Hamarat Eller’de sona eren kortej yürüyüşünde çevre esnafının ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşlarla hem sohbet etti hem de talepleri dinledi. Güzergah boyunca sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Kuş yaptığı açıklamada Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99, yıldönümünü kutladı.

99 yıl önce vatan ve toprak uğruna şehit olanları rahmetle andıklarını belirten Başkan Kuş,” Atalarımıza, dedelerimize minnet borçluyuz. O şanlı destanı sergileyen ataların torunu olan bizler, bizlere emanet edilen zaferin bilincindeyiz. Bize emanet edilen bu kutsal şehir için bizler de gece gündüz demeden çalışacağız. O günlerde dökülen kanın, bu günler için huzur, kardeşlik ve barış olduğunun farkındayız. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48