Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci, Vatandaşın Duasını Alıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, seçildiği günden bu yana ilçede gezmedik esnaf sokakta tokalaşmadığı vatandaş bırakmadı. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında sahaya inerek esnafın ve vatandaşın taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Ekinci, sorunları yerinde çözüme kavuşturmaya devam ediyor. ‘Sıkılmadık el, dokunulmadık yürek kalmayacak ‘ düşüncesiyle hareket eden Başkan Ekinci, gerek mahalle ziyaretleri gerekse esnaf ziyaretleriyle vatandaşların sesine kulak veriyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sık sık gerçekleştiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu kez de hal pazarı esnafını ziyaret ederek, esnafa hayırlı bir hafta olması dileğinde bulundu. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren esnaflar, çalışmalarından dolayı da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler. Çok sayıda işyerini dolaşarak esnafla bire bir sohbet eden Başkan Mehmet Ekinci, burada esnafın duasını da aldı. Başkan Ekinci, esnaf ve vatandaşın sesine kulak vererek onlarla her zaman birlikte olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49