Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci Muhtarlarla Görüşmeye devam ediyor

Başkan Ekinci önceki gün kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelmiş, mahallelerin sorunlarını muhtarlardan dinlemişti. Bugünde muhtarlarla görüşmeye devam eden Başkan Ekinci, pandemi nedeni ile arada bir bu tür görüşmeler yaptığını ifade etti. Görüşmeye Kışla mahalle muhtarı Sinan Güneş, Tanyeli Mahalle Muhtarı Halil Yıldırım, Akkese Muhtarı Salim Atmaca, Ulaklı Mahalle Muhtarı Kemal Ekincidir ve Sağırtaş Mahalle muhtarı Seydo Bora Katıldı. Görüşmede muhtarlar sorunların yanı sıra görüş ve önerilerini de Dile getirdi. Başkan Ekinci, fırsat buldukça kırsal ve merkezi mahalle muhtarlarımızla görüşmelerin devam edecek dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49