Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci 5 Yıllık Hizmetini Açıkladı

Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci bir otelde 4 yıl boyunca görevde olduğu süre boyunca yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Düzenlenen toplantıya birçok basın mensuplarda katıldı.31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci 5 yıllık çalışmalarını değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

Eyyübiye 380 bin nüfuslu bir ilçe ve buraya gönderilen ödenek hepinizin bildiği gibi de kişi başına gönderiliyor. Burada bize destek verenler göre değil her bireyin tabi ki hakkı olanı da almak gibi bir çapası var. Sizlerde yine bu hakkın alınması ve verilmesi konusunda gördüğünüz eksikleri iletmek kayıdım ile inşallah bizlerde bunu doğru bir şekilde yapmış olduk buna da inanıyoruz.

‘Türkiye’nin En Genç İlçesi Eyyübiye’

Mali durumumuz ile ilgili de bildirimlerde bulunacağım çünkü bildiğim kadarıyla insanlar daha hizmet üretmeye başlamadan mazeretin peşine düşüyorlar öyle bir şey yok. net değil bahanelere sığınmak değil önemli olan tabii ki ortaya bir şeyler koyabilmek hele hele kurucu Belediye Başkanı olarak ben ve yeni tabii ki hele bir de başkanı da kurucu Belediye Başkanı sıfırdan başlamış büyük başkanlar olarak bunu çok daha iyi bir şekilde gördük fark etti. Ve tabi ki bu süre zarfında da emin olun 5 yıla sızdırılması çok güç diyebileceğimiz çalışmalar yaptık hepiniz iyi biliyorsunuz çok kısa bir şekilde rakamlarla da yine beni ifade etmeye çalışayım nüfus bakımından Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Türkiye'nin en genç ilçesi 183 gecekondu olan 62000 ailenin sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı'na kayıtlı olduğu bir ilçe kamu binaları ve kamu hizmeti alması konusunda ötelenmiş ertelenmiş bir ilçeydi. Fiziki projeler ile ilgili ifadelerde bulunan Başkan Ekinci 4 etaptan oluşan 837 konutluk proje bizim 265 yine tamamlamış durumdayız oda belediyemizin şirketi Turkuaz A.ş adına devredilmiş durumda ve burada kentsel dönüşümün dışında sosyal dönüşümde gerçekleştirdik orada 265 konutun yaklaşık 150 konutunu Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü ile takas yoluyla arsa gerçekleştirildi. İfadelerini kullandı.

‘Sosyal Dönüşüme Katkıda bulunacak bir Proje’

Tenzile Erdoğan hasta yakınları misafirhanesi hepiniz biliyorsunuz ki 800 yataklı Eyyubi’ye Eğitim Araştırma Hastanesi ne taraftan hasta alıyor insanların ortak ona yapılacak yerlere yok bu ihtiyacı görmek kaydıyla da 100 yataklı bu merkezimiz oluşturduk hikâyesi de çok uzun ama geldiğimiz nokta itibariyle artık hizmet vermeye hazır 5 yıldızlı otel konforunda bir yere kullanabilir alan oluşturma konusunda da çok ciddi sıkıntılar çektik şu anda bu Osmanlı Parkı’nda Zirve olan bir yer orayı patlatmak kaydıyla hem oradan çıkan malzemeyi kırsalda kullandık ama şu an oradan yüzde doksanı bitmiş bir hizmet binası %100 bitmiş bir meydanımız var onunla ilgili de dedim ya bir iki sürprizimiz var onları İnşallah sizinle beraber icra edeceğiz hizmet binası siz de biliyorsunuz kamu alanları maalesef davalı bir şekilde duruyordu tahsis nokta sıkıntılar vardı işte o yeri patlatmak kaydıyla Urfa Mahallesi'nde uygun bir hizmet binası inşa ettik buğday meydanımız değerli arkadaşlar o biraz önce kaya kırma yapılan yerde tabii Kaya kırımla ilgili de biliyorsunuz zamanda çok dedikodular çıktı Yok çok pahalıya halledilmiş diye yaklaşık 780 bin liralık bir bedel bildiğim kadar ihalesi ve oradan çıkarttığımız alan 44000 metrekare bugünkü rayiç değerler ile 25 milyon lira değerinde bir yer. şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ibrahim çiftçi 5 yıl önce

Hıç bir hizmet görmedik yalan söylüyorsun.

banner24

banner49

banner48