Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Başkan Demirkol’dan Mevlit Kandili Mesajı

Başkan Demirkol, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) doğum gecesi olan Mevlit Kandili ile ilgili yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Pazartesini, salıya bağlayan gece kâinatın son Peygamberi olan İslam Peygamberi, Efendimiz Sallâllâhü Aleyhi ve Sellem’in dünyaya geldiği gün olan Mevlit Kandilini idrak etmiş olacağız. İbadetle geçirilmesi gereken bu gece, dargın olanların dargınlıklarının giderilmesine vesile olmasını niyaz ediyorum. Mevlit Kandilinin İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temennilerimle, her iki cihan saadeti diler, tüm İslam âleminin Mevlit Kandilini ve Mevlid-i Nebi Haftasını tebrik ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48