Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Başkan Demirkol, “Şehrimizin En Büyük Temizlik Araç Filosunu Kurduk”

Her dini bayramda Temizlik İşleri Müdürlüğünün atölyesini ziyaret edip, burada temizlik işçileriyle bayramlaşan Başkan Fevzi Demirkol, Kurban Bayramının üçüncü gününde de geleneği bozmayarak işçilerle bir araya geldi. Bayramın iki günü boyunca sahada yoğun çalışan işçilerin bayramını tebrik edip, gayretli çalışmalarından dolayı da teşekkür eden Başkan Demirkol, işçilere şeker ikramında bulundu.

İşçilerle sohbet ederek, ailelerine selamlar gönderen Başkan Demirkol, bayramlaşma programına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Temiz Haliliye dedikten sonra şimdi tertemiz Haliliye hedefimizle Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerimiz, bütün sokakları evlerimizin içi gibi tertemiz yapma yönünde çalışmalarını devam ettiriyor. Bütün bayramlarda olduğu gibi bizim olmazsa, olmaz dediğimiz bir hususumuz var; bütün bayramlarda, temizlik personellerimizin ayaklarına giderek, şantiyelerinde bayramlaşmamızı yapıyoruz. Haliliye Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz bu geleneğimizi, bu bayramda da devam ettirdik. Cenab-ı Hakk, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramları, hem personelimize ve hem de halkımıza nasip eylesin. Şimdi, şehrimizin en büyük temizlik araç filosunu kurduk ve tertemiz Haliliye için çalışıyoruz.”

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından işçilerle sohbet ettikten sonra atölyeden ayrıldı. Atölyedeki bayramlaşma programına işçilerin yanı sıra, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli, kontrol şefleri, bölge şefleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49