Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Demirkol, Oduncu Pazarı Esnafına Verdiği Sözü Tuttu
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, Belediye Meclis Üyeleri Abdülkadir Altundağ ve Halil Yetkin ile birlikte Şanlıurfa Oduncular ve Keresteciler Sitesine gitti. Hızarcılar ve Kavakçılar Dernek Başkanı Hüseyin Akbıyık ve site esnafı tarafından karşılanan Başkan Demirkol, geçen 22 Ağustos’ta çıkan yangında yasar gören işyerlerinin bulunduğu alana geçti. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Demirkol, çalışmalara ilişkin de, teknik ekipten bilgiler aldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak, esnafın tekrar işini yapacağını söyleyen Başkan Demirkol, daha sonra esnafla da sohbet etti.
 
“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDADIR”
İşyerleri yanan esnafa sahip çıkıp, yaralarını sardığı için Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Hüseyin Akbıyık, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Esnafım adına Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a, çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız büyük bir özveri gösterdi. Yangın gecesi, saat 1’e kadar olay yerinde tankerleriyle buradan ayrılmadı. Yangın gecesi, yanan dört dükkanımız için de bize ‘hiç merak etmeyin yanan işyerlerini biz yapacağız’ dedi. Şuanda da, başkanımızın eseri ortada. Çalışmalar devam ediyor. Her zaman başkanımızın yanındayız. Başkanımız günü gününden esnafımızın yanında. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”
 
“ÇALIŞMALARIMIZ SON AŞAMAYA GELMİŞTİR”
Başkan Fevzi Demirkol da, esnafın yanında olduklarının altını çizerek, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
“Başkan Fevzi Demirkol, “Geçtiğimiz günlerde kentimiz büyük bir tehlike atlattı. Şanlıurfa Oduncular Pazarında, gece yangın çıktı. Yangın söndürme çalışmalarında, Haliliye Belediyesi olarak da bizde diğer kurumlar gibi bizde yerimizi aldık. O gece, 30 tankerimiz su sıkarak yangın söndürme çalışmalarında yer aldı. Dört esnafımızın işyeri yanmıştı ve enkaz kaldırma çalışmalarını, Haliliye Belediyesi olarak biz üstlendik. Daha sonra esnafımızın yanan işyerlerini, Haliliye Belediyesi olarak eski haline getireceğimizi ilettik. Enkaz kaldırma çalışmaları ve ilgili kuruluşlar tarafından yapılan hasar tespit çalışmalarından hemen sonra çalışmalarımıza başladık. Esnafımızın dükkanları, eski haline getirilecektir. Çalışmalarımız, son aşamasına gelmiştir. Esnafımıza, yeni işyerlerinde hayırlı kazançlar nasip eylesin.”
 
Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından bölgeden ayrıldı.
 
Şanlıurfa Oduncular ve Keresteciler Sitesinde, 22 Ağustos 2018’de çıkan yangında 4 işyeri kullanılamaz hale gelmiş, Başkan Fevzi Demirkol’da görüştüğü esnafa işyerlerini Haliliye Belediyesi olarak yeniden yapacakları sözünü vermiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48