Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Başkan Demirkol, Kırsaldaki Parke Yapım Çalışmasını Yerinde İnceledi
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsalda yer alan Tepedibi Mahallesi’nde yapımı süren parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle de görüşerek taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, kırsalda çamurlu yol kalmayacak mesajını verdi.
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Erol ile birlikte Tepedibi kırsal Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde yapımı başlatılan ve yapımı süren kilitli beton parke döşeme çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Demirkol, çalışanlardan da bilgi aldı. Tepedibi Mahallesi sakinlerine, mahalle içi yolların kısa sürede tamamlanacağı müjdesini veren Başkan Demirkol, kırsal mahallelerde çamurlu yolların artık kalmayacağını ifade etti.
Mahalle sakinlerinin de taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için ise sorumlu müdürlere talimat verdi. Başkan Demirkol’a incelemelerinde eşlik eden Tepedibi Mahalle Muhtarı Halil Çiftçi, Haliliye Belediyesi’nin çalışmalarında memnun olduklarını ve bu nedenle Haliliye Belediyesi ile Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söyledi.
Tepedibi Mahallesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından diğer mahallelerde çalışmalara devam edileceğini kaydeden Başkan Fevzi Demirkol ise şöyle konuştu:“Tepedibi kırsal Mahalllemizde yapılan parke çalışmalarını yerinde inceledik. Bu parke çalışmamız Tepedibi Mahallemizin tamamı bitene kadar devam edecek. Daha sonrasında diğer kırsal mahallelerimize geçeceğiz.” Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49