Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Demirkol: İslam Âleminin Kurban Bayramı Mübarek Olsun
Başkan Demirkol mesajında; Hazreti İsmail’in teslimiyetini, Hazreti İbrahim’in ise sadakatinin sembolü olan Kurban Bayramının İslam Âlemine huzur getirmesini temenni ederek, şunları kaydetti:
“Bayramlar insanların bir birlerine yakınlaştığı, küslerin barıştığı, varlıklı ile yoksulun kaynaştığı önemli günlerdir. Bu bakımdan Cenab-ı Hakk’a bizi bu bayrama yetiştirdiği için sonsuz şükürler ediyoruz. Bu bayramın, herkes için sağlıklı, huzurlu, güzel bir bayram olmasını temenni ederim. Allah huzurumuzu eksik etmesin, barışımızı, sağlığımızı daim etsin. Tüm İslam Âleminin bayramını tebrik ediyor, her iki cihan saadetleri diliyorum. Haliliye Belediyesi olarak da, halkımızın güzel bir bayram geçirmesi için gerekli tüm tedbirlerimizi aldık.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48