Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Demirkol Akülü Sandalye Hediye Etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle gün boyu ziyaretlerde bulundu. Engellilere pozitif ayrımcılık ve Sosyal Belediyecilik örneklerinin ilklerini yapan Başkan Demirkol, Engelliler Günü'nde engellilerin yanında oldu. Başkan Demirkol ilk olarak zihinsel engelli Mehmet Anık'ı ve ailesini ziyaret etti. Anık ailesi ile bir araya gelen Başkan Demirkol aile ile sohbet ederek, engelliler için yapılan çalışmaları anlattı.

BAŞKAN DEMİRKOL AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ

Başkan Demirkol, daha sonra bedensel engelli Yaşar Yılmaz'ı ziyaret etti. Haliliye Belediyesi tarafından 2014 yılından bu yana sürdürülen Halk Günü toplantılarına geçtiğimiz ay katılan ve akülü sandalye talebinde bulunan Yaşar Yılmaz'a Başkan Demirkol akülü sandalye hediye etti. Yaşar Yılmaz Başkan Demirkol ve ekibine teşekkürlerini ileterek memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Demirkol daha sonra 3 çocuğu zihinsel engelli olan Bedir Yar'ı ziyaret etti. Başkan Demirkol aile ziyaretinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla tüm engellilerimizin Engelliler Gününü kutluyorum, engellilerimize engelsiz bir hayat fiziksel şartlarda, caddelerde, kaldırımlarda, yollarda, tüm yaşam alanlarında engelsiz bir hayat ve insanların düşüncülerinde insanların beyinlerinde engelsiz bir hayat diliyorum. Engellilerimiz toplumun bir parçası. Engellilerimiz tıpkı bizler gibi. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki hepimiz bir engelli adayıyız. Engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak engellilerimizin ailelerin hayatlarını kolaylaştırmak için, Haliliye Belediyesi olarak geçmişte bu ailelerimizin yanında olduk. Gelecekte de yanlarında olacağız. Engelli ailelerimizin yaşantıları için öncelikle Allah onlara güç kuvvet versin. Engelli ailelerinin yaşantıları birer ibadettir. Bizde toplum olarak, kurumsal olarak Haliliye Belediyesi olarak bu hizmetlerden dua almak istiyoruz. Şanlıurfa'da bakıma muhtaç ailelerimize devletimiz yardım etmektedir. Devletimiz Allah zeval vermesin devletimiz gerekeni yapıyor. Bizde gönül kısmında eksik kalan kısımda onlarla kaynaşmak, onlarla hemhal olmak adına ziyaretlerde bulunuyoruz.

bugün bu ziyaretlerimizde bize ev sahipliği yapan Bedir Yar beyefendiye ve hizmetlerimizde beraber olduğumuz Zihinsel Engeliler Dernek Başkanımız Bedih Satoğlu'na ve Haliliye Belediyesi olarak engellilerle verdiğimiz önemin bir nişanesi olarak ilk kurulduğumuz günlerde bir Engelli Komisyonu kurduk. Engelli Komisyonumuz bu konuda çalışma yaptılar. Engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için bizler ilk defa engellilerimizin aileleri ile aynı masada oturmasını sağlamak için engelli piknik masalarını parklarımıza kurduk. Yine çeşitli nedenlerle maddi durumu iyi olmayan engellilerimize, engelli araçları aldık. Şehrin belirli bölgelerinde bu engelli kardeşlerimizin araçları için engelli aracı şarj istasyonları kurduk. bu tip çalışmalarımız devam edecektir. Engelli derneklerimizin her zaman yanında olduk hizmetinde olduk. bundan sonra da engellilerimizin bir nebze de olsa bir hafta da olsa, onların hayattan lezzet almalarını sağlayacak çalışmalar içerisinde olacağız. Bugün bize eşlik eden Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi ve Engelli Komisyonu Üyesi Emir Elden Bey'e ve Haliliye Belediyesi'nin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Engellilerimizin hizmetindeyiz. Engellilerimizin yanındayız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48