Öne Çıkanlar Vali Erin sanlıurfa urfa trafık kazası ogrencı

Bu haber kez okundu.

Başkan Demirkol, 91 Malikin 40 Yıllık Tapu Sorununu Çözüme Kavuşturdu

Vatandaşların ihtiyaçları sorun olmadan çözüme kavuşturan Başkan Fevzi Demirkol, Bağlarbaşı, Süleymaniye ve Yavuz Selim mahallelerinde ikamet eden 91 malikin, 40 yıllık özlemini çözüme kavuşturdu. Hak sahibi olan 91 malikin tapularının dağıtımı için Bağlarbaşı Mahalle Muhtarlığında program düzenlendi. Programa Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Ahmet Polat ile hak sahipleri katıldı.

Programının açılışında konuşan Başkan Fevzi Demirkol, tapuların hayırlı olması dileğinde bulunarak, şunları söyledi:

“Uzun yıllardır devam eden bir tapu meselesi vardı. Daha önceden de ifade ettiğimiz gibi, söz verdiysek yaparız. Bu anlamda, gerekli çalışmaları yaptık. Bugünkü tapu dağıtım törenimizin yapıldığı alanda 91 adet iskân edilmiş. 91 adet evimizde yaşayanlar, bu evlere gençliğinde girdi fakat tapuları yaşlılığında nasip oldu. Vatandaşlarımız bu 91 evimizde, şimdiye kadar tapusu olmadan yaşadı. Hamdolsun bunu yapmak, 40 yıldır çözülmemiş bir meseleyi çözmek bizlere nasip oldu. Şimdi, burada 91 malikin tapuları hazırdır. 91 malikte tapularını alacaktır, hayırlı olsun.”

Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Ahmet Polat ise konuşmasında Haliliye Belediyesinin hak sahiplerinin ihtiyacını karşıladığını ve bu nedenle Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Demirkol, hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48