Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi'den Kurban Bayramı Mesajı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi Bayramın, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diledi.
Kurban Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınlayan Başkan Nihat Çiftçi, bayramlarda yaşanan coşku ve sevincin, toplumsal barışa da büyük katkılar sağladığına dikkat çekerek, "Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ki, bir kurban bayramına daha ulaştık. İnsanların, kurban keserek Allah’a yaklaşma gayretine büründükleri bu anlamlı günlerde yapılan ziyaretler de bir olmaya, birlik olmaya, kaynaşmaya kapı aralamaktadır. Bayramı toplumsal barışa ve huzura vesile olacak günlerdir. Rabbim, huzur ve afiyet içerisinde bir bayram yaşamayı nasip etsin. 
En içten duygu ve düşüncelerle bütün halkımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam alemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48