Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi'den Koordinasyon Toplantısı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde çalışan Hizmet yoluyla kendi bünyesinde çalışan  (taşeron) personeline kırtasiye yardımında bulundu.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim sezonun açılmasıyla birlikte maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için hazırladığı 20 Bin adet kırtasiye malzemesini, ilk olarak 1450 öğrenci velisi olan personeline dağıttı.
 
Mehmet Akif İnan Konferans salonunda 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının açılmasıyla birlikte maddi durumu iyi olmayan 20 Bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtacaklarını belirten Başkan Çiftçi, yardımı ilk olarak kendi personelimize yaptığını söyledi.
 
Çocuklarımızın iyi bir eğitim alması ve başarılı olması için hazırladığımız okul kırtasiye takımızı öğrencilerimize verdiğini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi,
 
"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Şanlıurfalı hemşerilimize dağıtmak üzere 20 Bin adet kırtasiye malzemesi bulunan çanta hazırlattık. İnşallah önümüzdeki günlerde bunun dağıtımını yapacağız. Biz çocuklarımız için çok çalışmalıyız, çocuklarımıza hak ettikleri bir gelecek bırakmak ve çocuklarımızı refah içerisinde yaşatmak için gece gündüz çalışacağız.. Çocuklarımız ve yeni nesillerimiz için Şanlıurfa'yı yeniden hep birlikte inşa ederek standartların üzerine taşımalıyız. Birlikten güç doğar, omuz omuza vererek üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur"
 
BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN KOORDİNASYON TOPLANTISI
 
Bütün Personelle gece gündüz çalışacaklarının sözünü alan Başkan Nihat Çiftçi, Daha yaşanabilir bir Şanlıurfa için gece gündüz hep birlikte koordinasyon içerisinde çalışacaklarını söyledi.
 
"Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte sorumlulukları da arttı.  Vatandaşlarımızın arasında olarak hep beraber hizmet köprüsü oluşturacağız. En önemli unsurumuz disiplin ve planlı çalışmadır. Şanlıurfalı hemşerilerimiz hizmet etmek bize gurur veriyor. Gece gündüz çalışarak Şanlıurfa'nın beklediği hizmet standartını yükseltmeliyiz bunun bilincindeyiz. Allah bu hizmet yolunda bizlere güç versin"dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48