Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi, Trambüs Projesine Başlıyoruz.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından hayata geçirilen 'Toplu Taşımada Dönüşüm' projesi kapsamında Ceylanpınar ilçesinde 6 adet yeni halk otobüsü düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı.

Ceylanpınar ilçesinde düzenlenen törene Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halit Şimşek, Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü ile vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “ Amacımız 13 ilçemizin tamamında konforlu ulaşımı sağlamak” dedi.

ilçesinde ulaşım konusunda yenilikçi çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Çiftçi, “İlçelerimize yeni, merkeze uyarlı, engelli vatandaşlarımız için tasarlanmış, Klima sistemleri ile donatılmış tam teşekküllü bunların yanında Urfa karta uyumlu araçları ilçelerimizde yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Şuana kadar Siverek, Birecik, Viranşehir tamamlandı bugünde Ceylanpınar ilçemize ulaşım konusunda yenilikçi çalışmalarımız tamamladık. Amacımız lı kardeşlerimizin rahat, konforlu, huzurlu toplu taşıma sistemine kavuşmaları. Büyükşehir Belediye Başkanlığımız toplu taşıma konusunda çalışmalarını sürdürüyorlar, geliştiriyorlar çünkü bizler sadece merkezden sorumlu değiliz, bizim sorumluluğumuz 13 ilçeyi kapsamakta ve ilçelerimizi geliştirmek durumundayız. ’daki engelli kardeşimizde, engelli vatandaşlara uyumlu araçlara binmelidir buna göre gerekli olan diğer donatımlarda yapılmalıdır. İlçede yer alan vatandaşlarımız ulaşıma yatırım yapmaktan çekinmesinler, Kooperatif ile toplu taşıma hizmetlerini sürdüren kardeşlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yatırımlarına devam etsinler bunun karşılığını muhakkak alacaklardır. Bizim amacımız toplu taşımada para kazanmak değil vatandaşlarımızın ulaşımının konfor ve kalitesini yükseltmektir. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Ceylanpınar İlçemize Hayırlı Olsun” diye konuştu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, TRAMBÜS PROJESİNE BAŞLIYORUZ.

Başkan Çiftçi, “Merkezde ki toplu taşıma sisteminde iyileştirme çalışmalar sonucunda farklı sistemlere geçiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlığımız Trambüs ve Tramvay sistemlerini proje aşamasına getirdi, şuan 7,5 km Trambüs nakil hatları ve alt yapı sistemleri yapılıyor. Trambüs projesinin master planları hazırlandı, akslar için kamulaştırma çalışmaları başladı ve en kısa sürede trambüs projemize de başlayacağız” diye ifade etti.

İlçede yapılan önemli yatırım ve çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Büyükşehir’den büyük bir hizmet aldıklarını, vatandaşların özellikle de Engelli vatandaşların yeni otobüsler ile rahat ve konforlu ulaşıma kavuştuğunu ifade etti.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin Toplu Taşıma sistemi Engellilere uygun bir şekilde dizayn edilen otobüsler 48 yolcu kapasiteli olup içerisinde son sistem kamera ve klima sistemleri yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49