Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi, "Teknolojiyi İyi Kullanalım
Eğitime yönelik desteklerini her zaman sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 8. sınıf öğrencileri için hazırladığı konu anlatımlı soru bankası kitaplarını düzenlenen törenle dağıttı.
Akçakale Öğretmen evinde düzenlenen törende Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile okul yöneticileri katıldı.
BAŞKAN ÇİFTÇİ, "TEKNOLOJİYİ İYİ KULLANALIM
Kitap okumanın ve teknolojinin iyi kullanılması gerektiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Çocuklarımızı ve gençlerimiz hep seviyoruz ve her zaman onların yanlarında olacağız. Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğünü kurduk ve bundan sonra her Akçakale'ye geldiğimizde kitap dağıtacağız. Yeni eğitim sistemine göre 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan soru bankası var ve bu kitapları dağıtmak üzere sizlerle bir araya geldik. Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrenciler için 80 farklı kitap basımı gerçekleşti. Farklı kaynaklar olan bu 80 değişik kitapları öğrencilerimize dağıtacağız. Biz sadece sizlerden okumanızı istiyoruz ve okumak güzeldir. Gençlerimizin gelişmesi ve bilinçli olmasını istiyoruz. Devir artık teknoloji devri, bilgi ve internet devridir. Haberleşme çok hızlı akıyor ve teknolojiyi üst düzeyde kullanmanız gerekiyor. Zihnimizin gelişebilmesi için kitap okumamız lazım" dedi.
Başkan Çiftçi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından bastırılan 5 bin kitabın dağıtımını yaptı. Sıraya giren öğrencilere kitap dağıtan Başkan Çiftçi, öğrencilere basketbol, futbol ve tişört hediye etti.
BAŞKAN ÇİFTÇİ İLÇEDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan İlçede yapımı devam eden proje çalışmalarını inceledi. Başkan Çiftçi, Yenişehir Mahallesindeki alt ve üst yapı çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Çiftçi, ilçede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Yaklaşık 1 saat süren mahalle gezisinin ardından Başkan Çiftçi ve beraberindekiler AK Parti Akçakale İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Çiftçi Akçakale ilçesinin gelişmesi için çalışma yaptıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48