Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi: Şanlıurfa’ya Önemli Bir Yatırım Yaptık

Türkiye’de nüfus oranına göre toplu taşımada en büyük araç filosuna sahip olan ve ulaşımda Kalite ödülü alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni aldığı 65 adet otobüs 11 Eylül’de hizmet vermeye başlayacak. Kent içi ulaşımda sorunları ortadan kaldırabilmek için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yeni aldığı otobüsler düzenlenecek törenle halka tanıtılacak. Engelli vatandaşların rahat seyahat edebilmeleri için engelli rampası bulunan ve WİFİ hizmetinin de sunulacağı 20 adet 7 metrelik, 25 adet 12 metrelik ve 20 adette körüklü 18 metrelik otobüsler BEL-SAN A.Ş. bünyesinde hizmet verecek.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ŞANLIURFA’YA ÖNEMLİ BİR YATIRIM YAPTIK

Şanlıurfa ulaşımında önemli bir yatırımı daha vatandaşlara kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte güvenli ve sağlıklı bir şekilde ulaşımı sağlamak istediklerini söyledi.

Başkan Çiftçi, “Şanlıurfa’mız sürekli olarak büyüyor. Gelişen Şanlıurfa’da yeni mahalleler oluşuyor. Hem güzergah olarak yoğun hatlarımız oluşuyor hem de yeni mahallelere ulaşım daire başkanlığı olarak yeni hatlar ekliyoruz. Şanlıurfa’mızı ulaşım anlamında sağlıklı bir ortama taşımayı hedefliyoruz. Özellikle önümüzdeki iki yıl için planlamış olduğumuz 20 adet 7 metrelik otobüsümüz, 25 adet 12 metrelik ve 20 adette körüklü 18 metrelik otobüslerimiz alımları tamamlandı ve inşallah 11 Eylül günü müze kompleksinde Şanlıurfalı hemşerilerimize tanıtımını gerçekleştireceğiz. Otobüslerimiz 11 Eylül’den sonra faaliyete girecek ve Şanlıurfa’nın toplu taşımasını daha kaliteli, daha hızlı ve daha güvenilir bir şekilde bu araçlarla sağlamış olacağız. Çok önemli ve çok güçlü bir yatırım gerçekleştirdik. Şanlıurfalı hemşerilerimiz her şeyi hak ediyorlar ve onları sağlıklı bir şekilde aileleriyle birlikte, çocuklarıyla birlikte işyerlerine ve evlerine bizim sağlıklı ulaştırmamız lazım. Güzel bir çalışmanın sonuna doğru geldik ve 11 Eylül’de İnşallah Şanlıurfa’ya bu araçları hizmetine alacağız onlara sunacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırOtobusBelsan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49