Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi: Şanlıurfalılar Hizmetin En İyisine Layık
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde ve tüm ilçelerde yaptırılan yüzme havuzlarına bir yenisi daha eklendi. İçerisinde fitness center, teknik merkezler ve ısınma salonu gibi bölümlerin bulunduğu GAP Vadisi 3. Etabında yer alan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yoğun bir katılımın daveti ile hizmete sunuldu.
BAŞKAN ÇİFTÇİ: ŞANLIURFALILAR HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK
Havuzun açılış töreninde bir konuşma yaparak Şanlıurfa'da gençlere ve kadına yönelik her türlü yatırımı hayata geçirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'mızı geliştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüzme havuzumuz aslında Şanlıurfa'mızda özellikle kadın kardeşlerimizin talepleri üzerine yapıldı. Altında spor alanları, saunası, fitness ve kafeteryası ile bir bütün olarak yüzme havuzlarımız hizmete giriyor.
Bu projeler bizim memleketimizin çocuklarınındır. Emeği geçenleri kutluyorum.
Hizmet hep AK Belediyelerin AK hükümetlerin işidir. 16 yıllık AK Parti iktidarında kurumlarımız kuruluşlarımız adım attılar. Bu hizmetler halkımızın standardını geliştirdi" dedi.
"HALKIMIZ HER ZAMAN AK PARTİ'Yİ DESTEKLEMİŞTİR"
Konuşmasında özellikle 16 yıldır iktidarda olan AK Parti sayesinde Türkiye'nin büyük gelişmeler yaşadığının da altını çizen Başkan Çiftçi, "Halkımız 16 yıldır AK Partiyi tek başına iktidar yapıp güçle bir şekilde destekledi. Dolayısıyla halkımıza AK kadrolar olarak ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. 16 yıllık süreç içerisinde Türkiye'nin özgür olmasını istemeyenler oldu. Türkiye'yi kendi hakimiyeti altına almak isteyenler var. Şimdi cumhurbaşkanımız bu ülkelere 'biz bağımsızız' diyor. Bu Türkiye'nin önünü açıyor. Türkiye güçlendikçe de bu ülkeler ülkemiz üzerinde oyunlar oynuyorlar. Şimdi de ülkenin seçimine operasyon yapılıyor. 'Reisin tamam da mecliste istediğinize verin diyorlar'. Öyle bir şey olmaz. Güçlü bir başkan güçlü bir meclisle vardır" diye konuştu.
TORU: BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR, ŞANLIURFA KALKINIYOR
Kendisinin aynı zamanda bir gazeteci ve televizyon yayıncısı olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru ise Büyükşehir Belediyesinin gençlere yönelik yüzme havuzu yapmasının ardından Şanlıurfa'nın boğulma olaylarından arındırıldığını söyledi.
Toru, "Biz görüyoruz. Büyükşehir çok güzel hizmetlerle her geçen gün Şanlıurfa'mızı bir adım ileriye daha taşıyor. Bu anlamda Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Törende son olarak bir konuşma yapan Şanlıurfa Kent Konseyi Başkan Erkan Sözen de Büyükşehir ile Şanlıurfa'nın her alanda gelişim gösterdiğini söyledi.
Başkan Çiftçi'nin ev sahipliğini yaptığı açılışa Milletvekili adayları İbrahim Toru, AK Parti aday adayları Zeynel Abidin Beyazgül, Yusuf Eğilmez, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49