Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi'nin Seçim Mesaisi Sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Şehir merkezi ve ilçelerde sivil toplum kuruluşları, esnaf grupları, işadamları ve her kesimden vatandaşla bir araya gelen Başkan Çiftçi, yoğun mesaisini dün yine geç saatlere kadar sürdürdü.

Güne ilk olarak esnaf ziyaretleri ile başlayan Başkan Çiftçi, akşam saatlerinde ise Eyyübiye ilçesine bağlı Yeni Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasına katıldı ardından milletvekili adayı İbrahim Toru'nun seçim bürosunu ziyaret etti.

Başkan Çiftçi temaslarında "Bu önemli süreçte halkımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. 24 Haziranla birlikte Türkiye'mizin önü açılacak ve istikrar katlanarak sürecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49