Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül sanlıurfa Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz 4 Yaralı Lastik Alırken Tarihine Dikkat Edin

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi'nin Gaziantep Temasları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İl merkezinin yanı sıra her gün farklı bir ilçede sivil toplum kuruluşu, esnaf ve vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Başkan Çiftçi, hafta sonunu bu kez Gaziantep ziyaretlerine ayırdı.

Meclis üyeleri ile birlikte Gaziantep'e çıkarma yapan Başkan Çiftçi, gün boyunca Gaziantep Halfetililer Derneği, AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Burak Kızılelma ve Müslüm Yüksel'in seçim bürosu buluşması ile Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ve Rışvanlılar Derneği'ni ziyaret etti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de ziyaretlerinde eşlik ettiği Başkan Çiftçi, buluşmalarında AK Parti kadrolarına seslenerek birlik ve beraberlik mesajını yineledi. 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Başkan Çiftçi, "Türkiye'de istikrarın daha da devam etmesi için AK kadrolar olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bize görev vermiş olan halkımızın tüm talep ve önerileri ile yakından ilgilenecek ve 2023 hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Akşama kadar süren temaslarının ardından Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'ya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49