Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi “Karaköprü Atatürk Bulvarı İle Nefes Alacak”
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü ilçesinde yapımına devam edilen ikinci 35 Mt'lik yol olarak da bilinen Atatürk Bulvarında çalışmaları denetledi.
Akbayır, Narlıkuyu ve Doğu Kent mahallelerini birbirine bağlayacak olan ve bölge trafiğini rahatlatacak olan Atatürk Bulvarında incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Bulvardaki çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek asfalt serme işleminin Ekim Ayı sonuna kadar yapılacağı müjdesini verdi.
İlk olarak Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Devteşti mahallesinde yürütülen asfalt çalışmalarını daha sonra Karaköprü'de TOKİ tarafından yaptırılan Basın sitesi ve yeni yerleşim allananlarında, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan ve işçilerle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, Karaköprü İlçinde yapımı sürdürülen ikinci 35 Metrelik yol olarak da bilinene Atatük Bulvarın inceledi Yolun en kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Nihat Çiftçi, Karaköprü'nün Atatük Bulvarı ve Büyükşehir tarafından yapılan diğer çalışmalarla nefes alacağını belirtti.
Konuşmasında Başkan Nihat Çiftçi, “Yeni Şanlıurfa olarak nitelendirdiğimiz Karaköprü İlçesinde Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız devam etmekte. Karaköprü İlçemiz Şanlıurfa’nın yapı yükünü alan ve Şanlıurfa’nın geleceği olarak tanımlayabileceğimiz bir ilçe. Dolaysıyla bu ilçemizde alt ve üst yapı çalışmaları yoğun bir şekilde gerçekleştirilmekte. İçinde bulunduğumuz Akbayır Mahallesinde adeta dağları yarıp 3 mahalleyi birbirine bağlayarak yeni açılan halkın  ikinci 35 Mt. olarak bildiği Atatürk Bulvarındaki çalışmalarımız da sona doğru yaklaştık. Bulvarımızda alt yapı çalışmalarını Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğümüz hızlı bir şekilde yürütmekte. Çalışmalar kapsamında yağmur suyu drenaj şebekelerini döşeyip içme suyu şebekeleri de döşenmekte ve tamamlanmasına az bir süre kaldı"
 
İKİNCİ 35 METRELİK YOL EKİM AYINDA TAMAMLANACAK
 
Bölgeye hayat verecek yolun  Ekim ayında tamamlanacağını belirten Başkan Nihat Çiftçi,"Bugün ekibimiz ile birlikte buradaki çalışmaların denetimlerini gerçekleştirdik. Bulvarda yol yapımı ile ilgili olarak Fen İşleri Daire Başkanlığımız çok güzel bir çalışma yürütmekte. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Atatürk Bulvarımızı Ekim Ayı sonu gibi asfaltını sermiş olacağız. Çünkü bu bulvar üzerinde Akbayır Mahallemize gerek Narlı Kuyu Mahallemizde gerekse Doğu Kent Mahallemizde yaşayan halkımıza toz ve çamur anlamında sıkıntı verdiğinin farkındayız. Fakat ekiplerimiz sahada ve çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmekte. Bu güzel çalışmalar yeni Şanlıurfa’mıza modern Şanlıurfa’mıza hayat verecek çalışmalar. Çalışmalarda ki gayretlerden dolayı ekip arkadaşlarımı kutluyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49