Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi, Her Zaman Öğrencilerimizin Yanındayız

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra 13 ilçenin tümünde kırsal bölgeleri de kapsayan deneme sınavı 628 okulda yapıldı. 88 bin öğrencinin katılım sağlandığı deneme sınavında gençlerin sınav heyecanını aşması ve motivasyonlarının arttırılması amaçlanıyor.

Karaköprü İlçesinde bulunan Şehit Mustafa Direkli Ortaokulunu ziyaret ederek sınav heyecanlarına ortak olan Başkan Çiftçi, Yaptığımız deneme sınavları ile 13 ilçemizde bulunan tüm öğrencilere ulaşıyoruz” dedi

Sınıfları gezerek sınava girecek olan öğrencilere başarılar dileyen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere yönelik yatırımlarının süreceğini belirtti.

Başkan Çiftçi, Her Zaman Öğrencilerimizin Yanındayız

Burada öğrencilere bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, “Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyemizin iş birliği ile deneme sınavları yapıyoruz. Deneme sınavlarımızın amacı gençlerimiz lise sınavına hazırlanıyor bu sınavlar ile eksiklerini tespit ederek bu doğrultuda çalışmalarını sağlamak. Hazırlık aşamasında bizler yerel yöneticiler olarak öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Tüm öğrencilerimiz bizler için çok değerli ve kıymetlidir. Öğrencilerimiz gençlerimiz ne kadar iyi bir okula giderseniz bizler şehir olarak o kadar mutlu oluruz çünkü sizler eğitiminizi ne kadar iyi tamamlarsanız alt yapınız o kadar güçlü olur buda şehriniz için büyük bir kazanç anlamına geliyor. Yaptığımız bu deneme 13 ilçemizin tamamında 8 sınıf öğrencilerine yönelik yapılıyor” dedi.

Şerafettin Turan, Akademik Anlamda İyi Bir Derece Elde Edeceğiz

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan da, “Deneme sınavımızın ikincisini gerçekleştiriyoruz sizlerinde takviye çalışmalar ile sınavlara iyi hazırlanmanız için destek olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki Eğitim Öğretim yılında tüm akademik liseleri tek bir noktaya toplayarak kaliteli öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin kampüs eğitimi almasını sağlayacağız. Büyükşehir Belediyemizin katkısı ile sizlere elimizden geldiğince ilave katkılar sunmaya çalışıyoruz. Şanlıurfa’nın bu yıl akademik anlamda iyi bir derece yapacağına inanıyoruz” şeklinde ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48