Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi, "Gençlerin İyi Yetişmesi Lazım"
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü, öğrencilerin eğitimine katkı sunmak amacıyla hazırladığı 5 bin adet konu anlatımlı soru bankası kitap dağıtımı devam ediyor. Yeni eğitim sistemine uyumlu bir şekilde hazırlanan kitaplar Harran İlçesinde öğrencilere düzenlenen törenle dağıtıldı. Harran İMKB Anadolu Lisesinde düzenlenen kitap dağıtım törenine: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, okul yöneticileri ile öğrenciler katıldı.
BAŞKAN ÇİFTÇİ, "GENÇLERİN İYİ YETİŞMESİ LAZIM"
Öğrencilerle sohbet eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, gençlerin eğitimlerine önem verdiklerini belirterek, "Biz büyükler olarak belli bir noktaya geldik ve gidiyoruz ama memleket sizlere emanet edilecektir. Türkiye, Şanlıurfa ve Harran sizlere emanet edilecektir ve onun için iyi yetişmeniz lazım. Eğitimde başarıyı daha da yükseltmeniz lazım. Gençlerimizi ve çocuklarımızı seviyoruz bu nedenle eğitime ve sizlere büyük bir önem veriyoruz. Başarılı olabilmek için iyi kitap okuyacaksınız ve derslerinize her zaman daha çok çalışacaksınız. Doktor, mühendis, avukat olursunuz ve kendi toprağınıza bakarsınız. Öğretmen olursunuz kendi kardeşlerinize ders verirsiniz. Polis olursunuz kendi ülkenizi savunursunuz. Bizim için bütün meslekler çok önemlidir. Bir anne ve baba için en kıymetli şey evlatlarıdır ve bizlerde sizleri önemsiyoruz ve eğitimlerinize her zaman destek veriyoruz" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Çiftçi ile davetliler öğrencilere kitap, futbol ve basketbol topu ile tişört dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49