Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi: Engelsiz Bir Şanlıurfa İçin Çalışıyoruz

Her engelli bireyin sosyal hayata katılması için engelleri bir bir ortadan kaldırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Çiftçi: "Aslında 3 Aralık Dünya engelsizler günü olmasını diliyorum herkesin. Engeliler hayatımızın bir parçası her insanın aday olduğu bir durumdur. Bir şehirde yaşam varsa bu konuda engellilerin mutlak suretle dikkatte alınması gerekmektedir. Şehrin bu bakış açısıyla inşa edilmesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak tüm arzumuz budur. Engelli kardeşlerimin, bende Şanlıurfa'da yaşıyorum, bu şehir benim, bu sokaklar benim, bu merkez benim dediği zaman biz gelişmiş bir toplum olarak yerimizi alabiliriz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak gerek ulaşım, gerek fiziki mekanlar ve gerekse sadece engellilere yönelik atölyelerin, spor salonların, yüzme havuzunun olduğu Engelliler Koordinasyon Merkezimiz ile engelli bireylerin iş hayatlarına ve sosyal donatılarına katkı sunmak için gayret gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün engelli vatandaşlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49