Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi, Balkanlardan Gelen Milletvekillerini Ağırladı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Zeytin Dalı Operasyonuna destek vermek üzere Türkiye’ye gelen Bosna Hersek, Mekadonya, Hırvatistan ve Kosovalı milletvekilleri ile iş adamlarını Şanlıurfa’da kabul etti. Hamarat Eller Çarşısında milletvekilleri ve iş adamları ile yemekte buluşan Başkan Nihat Çiftçi, Türkiye’nin bölge barışı için girişimlerine devam ettiğini ifade etti.
Türkiye’nin hiçbir ülkenin toprağında gözü olmadığını da buluşmada sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, “12 bin yıllık Şanlıurfa’mız da böylesine güzel dostları ağırladığımız için mutluyuz. Bilindiği gibi Türkiye terör örgütleri ve bölge açısından tehdit oluşturacak unsurları hem kendi sınırlarından temizlemek hem de bölge barışını tekrardan dizayn etmek için tüm dünyanın takdir ettiği bir şekilde yol alıyor. Bu kapsamda da dostlarımızın bizlere destek verdiğini görmek ve onların yanımızda olduğu bilmek bizlere bu yolda ışık veriyor. Tekrardan şehrimize gelen tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum” dedi.
BOSNA HERSEKLİ VEKİLDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ÖVGÜ
Ülkesinin başkenti olan Saraybosna’nın kardeş şehri Şanlıurfa’da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve tüm Saraybosnalıların Şanlıurfalılara selamları olduğunu belirten Bosna Hersek milletvekili Turska Ambasada u Sarajevu ise, “Kardeş ülke Türkiye’nin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bizler de takdir ediyoruz. Kendisi aynı zamanda dünya lideridir. Sayın Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin attığı adımlarla bizler de gurur duyuyoruz. Bugün Şanlıurfa’da olmaktan da mutluyuz. Bizleri ağırlayan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bosna Hersek, Mekadonya, Hırvatistan ve Kosovalı milletvekilleri ile iş adamlarından oluşan heyet, Şanlıurfa gezisine Harran ve tarihi yerlerle devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48