Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat’tan Haliliyelilere Müjde

‘Haliliye için Canla Başla’ sloganı ile yola çıkan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bu kapsamda ilçede başlattığı hizmet atağını sürdürüyor. İlçede genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra ilklerin ve yenliklerin kapısını aralayacak projelerin de görüşmelerini sürdüren Başkan Canpolat, başkent Ankara’da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi.

Haliliye ilçesine yapılması planlanan projeler için yoğun mesai sarf eden Başkan Canpolat, bu çerçevede bir araya geldiği Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’dan ilçede yapılacak olan Ata Sporları Yaşam Merkezi ve Tek Tek Dağları Gençlik Kampı projelerini anlatarak projeler kısa ve uzun dönem kazanımları hakkında bilgiler verdi. Bu projelerle ilgili destek sözleri aldı.

Önemli projeleri Haliliyelilerin hizmetine sunmaya hazırlanan Belediye Başkanı Canpolat Ankara’da kırsaldaki gençleri de unutmadı. Gençlerin rahat bir şekilde top koşturabileceği 5 adet halı sahanın da yapılacağı müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49