Öne Çıkanlar Ahmet Demir elektrık Eczanelerde Yeni Dönem! Zabıta Haftasını Kutladı Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama

Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat Teftişte
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla Bahçelievler mahallesinde ışıklandırma çalışması yapıldı. Caddeler ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.
Canpolat, Bahçelievler'de yapımı tamamlanan sokakta yapılan yeni ışıklandırmayı denetledi. Bahçelievler'de sokakları gezerek denetimde bulundu.
Mehmet Canpolat Sabah Gazetesi ve Türkiye spor yazarları Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım'a yaptığı açıklamada;
" Söz verdiğimiz her hizmeti yapmaya devam ediyoruz. Belediye personeli olarak başta park, bahçe temizlik, Fen İşleri tüm birimlerimiz canlı başla ile çalışmaktadır. Biz her zaman vatandaşımızın hizmetindeyiz durmak yok yola devam"dedi.
Özellikle akşam saatlerinde Işıklarla renga renk donatılan cadde ve sokaklardaki estetik değişim ile modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Vatandaşlar da Bahçelievler Mahallesinde yapılan sokak ışıklandırmasını çok beğendiklerini söyleyerek Başkan Canpolat'a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49