Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat, Makamını Muhammet Eray’a Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat, Prof. Dr. Abdulkadir Karahan İlkokulu Müdürü Nilgün Müjdeci ve öğretmenler ile minik öğrencileri makamında kabul etti. Başkan Canpolat, daha sonra makamını 3’üncü sınıf öğrencilerinden Muhammet Eray Hastaoğlu’a devretti. Temsili Başkan Hastaoğlu, Haliliye Belediye Başkanlığı makamına oturarak, ilk olarak Özel Kalem Müdürünü yanına çağırıp, programları ve imzalanacak evraklar ile ilgili bilgiler istedi ve ardından telsiz aracılığıyla fen işleri, park bahçe ve kültür müdürlerine talimatlar verdi.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Başkan Mehmet Canpolat da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamına gelen öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Canpolat, okul hayatı ve tecrübelerini de çocuklar ile paylaştı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, “Bugün 23 Nisan, 1920’de hem Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruldu hem de bu kutlu günde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan edildi. Cumhuriyetimizin temellerinin yeni nesillere aktarılması ve cumhuriyetimizin çocuklarımıza armağan edilmesi, nesilden nesile aktarılması adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun arkadaşlarını şükranla yâd ediyoruz. İnşallah geleceğimiz, gelecek nesillerimiz, Türkiye’miz çocuklarımız ile birlikte emin ellerde. Rabbim, bir daha bize Kurtuluş Savaşı yaşatmasın. Her zaman bir bayram havasında ülkemizde bizlere yaşamayı nasip eylesin” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Başkan Mehmet Canpolat, öğrenciler ve öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48