Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül: Güzel Bir Meydan Ve Yeşil Alan Yapacağız

Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımı ile ilgili çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir, bodrum, zemin, 6 kat ve teras katından oluşan toplamda 2 bin 473 metrekare betonarme yapının yıkımını gerçekleştirirken; binadan arda kalan bölgeyi yeşil alan olarak kazandıracak.

Sürdürülen zemin düzeltme çalışmalarını yerinde denetleyerek bölge esnafı ile çalışmalar hakkında sohbet eden Başkan Beyazgül burada bir açıklamada bulundu.

Büyükşehir Belediyesi olarak yeşil alana önem verdiklerini belirten Başkan Beyazgül, “Büyükşehir Belediyesi Ek hizmet binasın yıkım çalışmalarını başlatmıştık. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerledi ve bu gün yıkımın tamamen bittiğini görüyoruz. İnşallah devamını getirerek burada güzel bir meydan ve yeşil alan çalışması yapacağız. Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, yıkım kazasız bir şekilde tamamlanmıştır. Emeği geçen tüm personelimizi kutluyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rehas 4 yıl önce

dayı sen şakamısın. af buyur el kadar yere ne yeşil alanı ne meydanı yapacan. bunu deme gülerler.

banner24

banner49

banner48