Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül'den Şanlıurfa Gençliğine Davet

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Okçular Vakfı tarafından 23-26 Ağustos tarihlerinde Muş'un Malazgit, Bitlis'in Ahlat ilçelerinde eş zamanlı gerçekleştirilecek etkinliklere Büyükşehir Belediye Başkan Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfalı gençleri de davet etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları ile birlikte organize ettiği 18-35 yaş arası Gençlik Futbol Turnuvası öncesinde gençlerle bir araya gelen Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ile birlikte yaptığı açıklamada Şanlıurfa gençliğini 23-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek "Ahlat ve Malazgirt Anadolu'nu Fethi 1071 Anma" Törenleri'ne davet etti.

BEYAZGÜL: BU TOPRAKLARDA ŞAHADETİ GÖZE ALIRSANIZ SAĞ KALIRSINIZ

Anadolu topraklarının dünya açısından önemine değinen Başkan Beyazgül, "Anadolu topraklarına 1071 yılında Komutan Alparslan öncülüğünde girilmiştir. Komutan Alparslan Anadolu topraklarına girmek istediğinde kefenini başına sarık olarak takıp girmiştir. Bizlere bu hareketiyle şunu anlatmak istiyor; bu topraklarda güçlü olur ve şahadeti göze alırsanız sağ kalırsınız bu nedenle Malazgirt Zaferi bizler için çok önemlidir. Bu değeri gençlerimize anlatmalı hissettirmeliyiz. Cumhurbaşkanımızın katılımıyla düzenlenecek olan Malazgirt Zaferi etkinliklerine tüm Şanlıurfa gençliğini davet ediyorum. Bizlerin üzerinde yaşadığı Anadolu toprakları dünyanın en kıymetli topraklarıdır. 3 tarafı denizlerle çevrili, Fırat ve Dicle nehirlerine ev sahipliği yapan, kültürel anlamda dünyanın en zengin topraklarıdır. Üstünde yaşadığımız topraklarda güçlü olmamız gerektiğini biliyoruz. Gençlerimizi de bu bilinçle yetiştirmeliyiz. Anadolu topraklarında yaşayan tüm insanlarımız ile bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız birlikte büyük Türkiye olacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49