Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli’den Vatandaşlara Miting Teşekkürü

Ak Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitingine vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür ederek bu tablonun 31 Mart zaferinin kutlaması olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli yaptığı açıklamada Şanlıurfa’nın 17 yıldır olduğu gibi yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına bastığını ve sevgisini gösterdiğini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Şanlıurfa’mızda çok güzel şekilde ağırladık. Kendisi de bu coşkudan ve sevgiden memnun kaldığını dile getirdi. Karaköprü ’den başlamak üzere gerek yollarda gerekse miting alanın büyük bir kalabalık ve sevgi gösterisi vardı. Allah’ın izniyle Şanlıurfa’nın bu sevgisi ve duruşu 31 Mart zaferinin habercisi ve şimdiden kutlaması olmuştur. Şanlıurfalı ve Karaköprülü hemşerilerimize yine meydanları tıklım tıklım doldurdukları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli 31 Mart’tan sonra vatandaşların bu sevgisine layık olmak için hizmetin en iyisini getirmek için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49