Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli’den Hastanelere Ziyaret

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Baydilli ilçedeki Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Özel Lotus Hastanesi’ni ziyaret ederek hastalara ve yakınlarına ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Başkan Baydilli hastane çalışanları ve hasta yakınlarına karanfil dağıtırken, onlarla bir süre sohbet edip taleplerini dinledi. Başkan Baydilli’ye hastane ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Koordinatörü Sabiha Karabulut, Belediye Meclis Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şerif Uma ve ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Başkanı Baydilli, her zaman vatandaşların içinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek Karaköprü’yü birlikte yöneteceklerini, inşa edeceklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Biz Karaköprü Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaların ve hizmetlerin yanında sosyal belediyecilik faaliyetlerine de gerçekten çok önem veriyoruz. Eğer vatandaşla iç içe olmazsan, vatandaşın derdiyle dertlenmezsen yaptığın hizmetlerin pek bir anlamı kalmıyor. Biz de ilçemizdeki hastaneleri ziyaret ettik. Buradaki hastalar ve yakınlarıyla, gece gündüz vatandaşın sağlığı için hizmet veren hastane personeliyle sohbet ettik. Vatandaşlarımızın bizden taleplerini dinledik, notlar aldık. İnşallah bu süreçten sonra da her zaman vatandaşımızla iç içe olacak, ilçemizi birlikte ortak akılla kalkındıracağız” diye konuştu.

Başkan Baydilli hastane ziyaretlerinde hastane yöneticileriyle de bir araya gelerek hastanenin durumu, işleyişi ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49