Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli: Tek Amacımız Şehri İmar Ve Nesli İhya Etmek”
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karaköprü'de her mahallede gerçekleştirilecek olan 'Halk Günü Buluşmaları' etkinliğinin ilki Esentepe Mahallesinde gerçekleşirken, Başkan Baydilli vatandaşlarla tek tek ilgilenerek taleplerini ve sorunlarını dinledi. Ziraat Odası Konferans Salonunda yapılan etkinliğe Başkan Baydilli'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Amirleri ve Esentepe Mahallesi halkı katıldı.
Vatandaşların isteklerini not alarak ilgili birimlere ileten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli halk günü buluşmasında Esentepe mahallesi sakinlerine mahallede bugüne kadar yapılan çalışmalar ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi.
Tek amaçlarının şehri imar ve nesli ihya etmek olduğunun altını çizen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü'nün her mahallesinde orada yaşayan vatandaşlarla birlikte ortak akıl içerisinde çalışmalar yürüttüklerini ve bu yüzden halk buluşmalarına önem verdiklerini kaydetti.
Başkan Baydilli şunları söyledi: "Karaköprü'müz her yıl yüzde 20 büyüme oranıyla Güneydoğu'nun en hızlı büyüyen ilçesi konumundadır. Bu büyüme oranına ayak uydurmak ve vatandaşımızın daha rahat bir ortamda yaşaması için tüm ekiplerimizle çalışıyoruz. Esentepe mahallemizde ilkini gerçekleştirdiğimiz halk günü buluşmamızda vatandaşlarımızdan mahallemizin sorunlarını birebir dinlemek ve çözümü için istişarelerde bulunmak istedik.
Biz kırsal dahi 100 mahallemizin hepsini önemsiyor ve hizmet ediyoruz. Bu hizmeti yaparken de vatandaşlarımızın fikirleri, talepleri ve uyarıları bizim için çok önemlidir çünkü bu mahallelerde onlar yaşıyor, eksikleri de onlar bizden daha iyi görüyor. İnşallah tüm mahallelerimizde bu buluşmalarımızı gerçekleştirip vatandaşlarımızın taleplerini dinleyecek ve elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışacağız. Bu buluşmamıza gelen Esentepe Mahallesi sakini vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum."
Toplantının ardından Esentepe Mahallesi sakinleri halk buluşması ve yapılan çalışmalar için Başkan Baydilli'ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48