Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli Personelle Yer Sofrasında Buluştu
Her seferinde Karaköprü Belediyesinin bir aile olarak hizmet ettiğini söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli belediye personeliyle buluşmaya devam ediyor. Başkan Baydilli Cuma namazı sonrası kurulan yer sofrasında Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı personelle bir araya gelerek yemek yedi.
Yemek sonrası personelle bir süre sohbet eden Başkan Baydilli vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verme ve sorunların daha hızlı çözümü adına personelden daha özverili çalışmalarını istedi. Başkan Baydilli personelden yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi aldı.
Karaköprü ailesi olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini vurgulayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, hep birlikte ilçeyi kalkındırmayı hedeflediklerini kaydetti. Başkan Baydilli, "Biz Karaköprü Belediyesi ailesi olarak hangi görevde olursak olalım görevimizi layıkıyla yerine getirmek zorundayız. Bugün Fen İşleri personelimizle samimi güzel bir sofrada bir araya geldik. Personelimizle yapılan çalışmaları istişare ettik, sohbet ettik. Biz her zaman tüm personelimize değer veriyoruz çünkü hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz ve ortak hedefimiz Karaköprü'ye hizmet etmek. Özverili çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Başkan Baydilli parkta bulunan vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48