Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli Muhtarlarla İftarda Buluştu

Karaköprü Belediyesi yaptığı iftar programıyla ilçedeki 100 mahalle muhtarını bir araya getirdi. İftar programına Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve mahalle muhtarları katıldı.

İftar programının ardından muhtarlara hitap eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli muhtarlar arasındaki birlik ve beraberliğin pekişmesi için iftarda bir araya gelmek istediklerini belirtti. Başkan Baydilli, Ramazan'ın bereket ayı olduğunu ifade ederek, bu mübarek ayda yapılacak duaların ve iyiliklerin mazlumlara umut olmasını diledi.

Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü ailesi olarak bir araya gelmek, hasbihal etmek ve dayanışma içinde olduğumuzu göstermek için buluşuyoruz. Ortak akıl olarak gördüğümüz muhtarlarımızla her fırsatta bir araya geliyor ve mahallelerindeki sorunlarını dinleyerek gidermeye çalışıyoruz” dedi

24 Haziran seçimin Türkiye için çok önemli bir seçim olduğunun altını çizen Başkan Baydilli şunları söyledi:

“24 Haziran'da önemli bir seçime gideceğiz. Bu seçim bireylerin seçimi değil bir milletin kaderinin seçimidir. Bu seçim bizi birbirimize kenetlemeli ve daha güçlü bir şekilde çıkmalıyız. Bizim Suriye, Filistin gibi olmamamız için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız, birbirimize destek olmamız gerekiyor. Bundan dolayı muhtarlarımızdan dua ayı olan Ramazan ayında dünyadaki tüm mazlumlar ve ülkemiz için dua istiyorum. Önümüzdeki seçime bireylerin değil milletin kaderinin seçimi olarak bakmanızı istiyorum. Bizi bu programda yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum”

Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız da birlik ve beraberliği sağladığı, muhtarlarla bir araya geldikleri için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti. Kaymakam Yıldız, "Bu Ramazan'da huzursuz bir şekilde iftar yapıyoruz çünkü Filistinli kardeşlerimiz zulüm altında şehit oluyor. Bu terörü yapanların ekmeğine yağ sürmemek için onların ürettiği ürünleri kullanmamamız gerekiyor. O zaman kendi ürünlerimizi üretmemiz, bunları kullanmamız gerekiyor. Bunları yaptığımızda Ramazan ayını daha huzurlu geçiririz, Filistinli kardeşimize yardım etmiş oluruz" dedi.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy dönem dönem muhtarlarla belediyenin yaptığı programlarla bir araya geldiğini ifade ederek, "Muhtarlarımızın sorunlarını, taleplerini her fırsatta dinliyor ve çözümü noktasında Belediye Başkanımızla istişarelerde bulunuyoruz. Yine bu birlik beraberlik iftarını sağladığı için Karaköprü Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

Programda Tasavvuf Müziği sanatçısı Mustafa Yüksel tarafından Klasik tasavvuf müziği ve ney dinletisi yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49