Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli Miniklere Oyuncak Müzesini Tanıttı
Şanlıurfa'da bir ilk olarak geçtiğimiz günlerde Karaköprü Belediyesi tarafından açılışı yapılan Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi çocuklar ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kreşten gelen miniklere müzeyi gezdirirken, oyuncakların ve müzenin tanıtımını çocuklara yaptı.
Başkan Baydilli miniklerle bir süre sohbet ederken, miniklere günün hatırasına çeşitli hediyeler dağıttı.
Çocukların müzeyi ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, çocukların mutlu olmasıyla yaptıkları işin mükafatını aldıklarını kaydetti.
Başkan Baydilli şunları söyledi: " Şanlıurfa Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip ili ve yaklaşık 650 bin öğrencisi bulunuyor. Bu gençler için Oyun ve Oyuncak müzemizi hizmete koyduk. Kreşten gelen minik çocuklarımıza müzemizi gezdirdik ve tanıttım. Onların yüzündeki mutluluk ve heyecanı görüp onlarla birlikte mutlu olmak kadar güzel bir şey yok. Bu müzemizde emeği geçen tüm personelimize ve herkese çok teşekkür ediyorum. Müzemizin Karaköprü'müze ve Şanlıurfa'ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."
Çocuklar oyun ve oyuncak müzesine geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederken, Karaköprü'de böyle bir müze açıldığından dolayı çık sevindiklerini ifade ettiler.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli günün hatırasına miniklerle Oyun ve Oyuncak müzesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49