Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli Emlakçı Esnafıyla Bir Araya Geldi
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplumun tüm kesimleriyle buluşarak fikir alışverişinde bulunmayı ve çalışmalarını anlatmayı sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi ve Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odasının ortaklaşa düzenlediği programda Başkan Baydilli Karaköprü’de yoğun bir iş kolu olan emlakçı esnafıyla bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmaları anlattı. Programa Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, teşkilat üyeleri, oda başkanları ve emlakçı esnafı katıldı.
Programda bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kendisinin tekrar aday gösterilmesinden ve tekrar Karaköprü’ ye hizmet etme şansına sahip olmasından mutluluk duyduğunu belirterek yeni dönemde daha fazla çalışacaklarını dile getirdi.
Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ilçesi olan Karaköprü’de emlak sektörünün büyük çoğunluğunun iş yapması beni mutlu kılıyor. Karaköprü’müzün büyümesinde katkı sağlayan inşaat sektörü ve bu alanda hizmet veren emlak sektörüne teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemdeki çalışmalarımızla Karaköprü’müzün önünü açacak ve hak ettiği yere getireceğiz.”
Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ise Şanlıurfa’nın Peygamberler Şehri olarak, huzur şehri olarak hizmete layık olduğunu kaydetti. Beyazgül, “Biz bu şehir için her zaman birlikte hareket ediyoruz. Bizde ayrı gayrı yok, biz esasında hizmet odaklı tek bir belediyeyiz” diye konuştu.
Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy da her zaman olduğu gibi seçim çalışmalarında halkla iç içe olduklarını ifade ederken, “31 Mart akşamı sizlerin de desteğiyle tüm belediyelerimiz kazanıp göreve gelerek Ak Belediyeciliği devam ettirecektir” dedi.
Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Selahattin Tokmak yapılan program ve katılımları için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye ve davetlilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48