Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli'den Ramazan Bayramı Mesajı

Bayram mesajında Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü ve bayramın coşkusunu bir arada yaşadıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bayramın hep birlikte kardeşçe idrak edilmesini temenni etti.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe sevgiyle kucaklaşacağımız, birlik ve beraberlik içerisinde olacağımız bir bayrama daha kavuşuyoruz. Ramazan ayı nasıl rahmet, bereket ve birliktelik ayıysa Ramazan Bayramı da kardeşliğin, sevginin ve bir arada olmanın vesilesidir. Gelin bu bayramda dargın, küs olduğumuz kardeşlerimizle ve dostlarımızla barışalım, bir araya gelelim.

Bu Ramazan Bayramının, özellikle İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Allah'tan temenni ediyorum.

Bu vesileyle, tüm milletimizin Ramazan Bayramını en kalbi dileklerimle kutluyor; bu mübarek bayramın bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49