Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli'den Oduncu Pazarına Geçmiş Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz hafta talihsiz bir yangınla hasar gören Şanlıurfa Oduncular ve Kömürcüler Odası esnafına Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ziyarette bulundu. Ziyarete Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Akyol ve Belediye Meclis Üyesi Şıh Müslüm Korkmaz da eşlik etti.

Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri yangında zarar gören dükkanlarda inceleme yaparken, yangının nasıl çıktığıyla ilgili bilgi aldılar.

Büyük bir faciadan dönüldüğüne dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, daha büyük bir zarar oluşmadığı için mutlu olduklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Oduncular ve Kömürcüler Pazarında bayramın ikinci günü çıkan yangında 4 tane dükkan zarar görmüş ve daha büyük bir zarar olmadan yangın kontrol altına alınmış. Biz de Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ile birlikte buradaki esnafımızı ziyaret ederek desteğimizi ilettik. Burada en büyük mutluluğumuz herhangi bir can kaybının yaşanmamış olmasıdır. Maddi zarar için de zaten herkes elinden geleni yaptığı gibi biz de Karaköprü Belediyesi olarak esnafımızın yanında duracak ve gerekli yardımları yapacağız. Ben Oduncular ve kömürcüler pazarı esnafımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın İnşallah " dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise Oduncular ve Kömürcüler Pazarında çıkan yangın için üzgün olduklarını ve esnafın her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Milletvekili Cevheri, "Çok şükür ki bu elim olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Esnafımızın maddi kaybı da inşallah el birliğiyle giderilecek ve esnafımız mağdur edilmeyecek. Tüm oduncular pazarı esnafına geçmiş olsun" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48