Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli'den İl SKM'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti İl Başkanlığının 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını yöneteceği yeni İl Seçim Koordinasyon Merkezine (SKM) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Baydilli'yi İl SKM Başkan Yardımcısı Cemil Çadak karşılarken, Karaköprü İlçe SKM Başkanı Vehbi Beyaz da Başkan Baydilli'ye eşlik etti.

İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kurulan birimleri inceleyen ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Haziran seçimlerine hazırlıkla bu merkezin önemli görev üstleneceğini söyledi.

Başkan Baydilli, "24 Haziran'da ülkemiz için önemli bir seçimimiz var. Aday listeleri Yüksek Seçim Kuruluna teslim edildikten sonra burada seçim çalışmalarına tamamıyla başlayacağız. Tüm teşkilatlarımız ve kollarımızla birlikte çalışıp inşallah 24 Haziran günü Cumhurbaşkanımızı Başkan yapıp listedeki adaylarımızın tamamını çıkaracağız.Bunun için köy köy, kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımıza bu seçimin önemini anlatacağız. İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı seçilen Abdurrahman Kırıkçı'yı, Başkan Yardımcısı Cemil Çadak'ı ve burada görev alacak arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Seçim Koordinasyon merkezimiz hayırlara vesile olsun" diye konuştu.

İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ise Başkan Baydilli'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, "Seçim kararı alınınca il başkanımızın talimatıyla il teşkilatı olarak seçim koordinasyon merkezimizi hazırladık. Şu an bütün hazırlıklarımız bitmiş durumda, Şanlıurfa il teşkilatı olarak tüm kollarımız ve belediye başkanlarımızla seçime hazırız. Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'ye ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Seçim koordinasyon merkezimiz Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun" dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Baydilli, İl SKM Başkan Yardımcısı Çadak ve SKM görevlileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49