Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli'den 10 Kasım Mesajı
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurcusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78'nci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Baydilli mesajında Gazi Mustafa Kemal'in en büyük eseri Cumhuriyet'in ilelebet payidar kalması ve daima ileriye gitmesi için çalışan ve okuyan bir gençlik yetiştirilmesi gerektiğini kaydetti.
Başkan Baydilli şunları söyledi:
"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum. İnsani değerlere verdiği önem ve evrensel düşünce yapısı ile Ulu Önder Atatürk, dünyanın halen saygı duyduğu ve andığı bir lider olmuştur.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e en büyük teşekkürü ancak uğruna birçok mücadeleye girdiği ve sonunda kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni en iyi şekilde koruyarak ve ileriye taşıyarak edebiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle yad ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49