Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli Başarılı Öğrencilere Sertifikalarını Verdi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli eğitim kurumları ziyaretleri kapsamında ilçedeki Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Başkan Baydilli okulda açılan Stem Eğitim Programı kapsamında eğitimini tamamlayan öğrencilere sertifikalarını verdi. Ziyarette Başkan Baydilli’ye Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şerif Uma da eşlik etti.

Başkan Baydilli okuldaki Robotik Kodlama Atölyesini gezdikten sonra sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli başarılı öğrencileri her zaman destekleyeceklerini, geleceğin onların elinde şekilleneceğini kaydetti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Biz görevde olduğumuz sürece ilçemizdeki gerek devlet gerekse özel eğitim kurumlarımıza önem verdik ve ziyaretler gerçekleştirdik. Bundan sonra da öğrencilerimizle, eğitimcilerimizle daha fazla buluşmaya devam edeceğiz çünkü eğitimli bireylerin yetişmesi ülkemizin geleceği için elzemdir. Bugün de ilçe Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımızla birlikte Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettik. Burada hem öğrencilerimizle hasbihal ettik hem de stem kursunda başarılı olan öğrencilerimize sertifikalarını verdik. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum ve tüm öğretmenlere de teşekkür ediyorum.”

Başkan Baydilli ziyarette öğrencilerle ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49