Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli AK Gençlikle Buluştu

Her fırsatta gençlerle bir araya gelen ve gençliğin enerjisine güvenen Karaköprü'nün genç Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı M. Salih Saraç ve yönetim kurulundaki gençlerle bir araya geldi.

Başkan Baydilli gençlere teşkilatçılık ve belediye başkanlığı ile ilgili tecrübelerini aktarırken, bol bol okumaları ve araştırmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Karaköprü'de yapılan çalışmalar, projeler ve hedefler hakkında gençlere bilgi veren Başkan Baydilli, sohbetin son bölümünde gençlerin sorularını cevapladı.

Her şeyin farkında olan ve kendini geliştiren bir gençlikle bir araya geldiğini kaydeden Başkan Baydilli hem gençlere tecrübelerini aktardıklarını hem de gençlerin fikirlerinden faydalandıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Ak Parti İl Gençlik Kollarında faaliyet gösteren gençlerimizle bir araya geldik. Gençlik gerçekten ülkemizin geleceği için ve daha iyi yerlere gelmesi için çok önemlidir. Onların enerjilerini kullanarak, yenilikçi fikirlerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Ben geleceğimizden umutluyum çünkü görüyorum ki pırıl pırıl ve erdemli bir gençliğimiz var. Beni davet eden il gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı M. Salih Saraç da katılımları ve paylaşımları için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ederek verimli bir toplantı olduğunu kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49