Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Başkan Avukatlarla Bir Araya Geldi

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşın her kesimiyle beraber olan ve AK Parti'nin hizmetlerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Avukatlarla İstişare Toplantısı'na katıldı. Başkan Çiftçi'nin yanı sıra toplantıya katılan ve konuşma yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Seçim güvenliği, seçim sandığının güvenliği her alanda sizler tarafından sağlanılıyor. 24 Haziran'daki bu görevde de çok başarılı olacağınıza inanıyorum. Emekleriniz ve destekleriniz teşekkür ederim. Biz iyi bir aileyiz. 24 Haziran seçimi sadece Türkiye için değil ümmet için de çok önemli. Bütün dünya Türkiye'deki seçime bakıyor. 24 Haziran'da yine sistemde Recep Tayyip Erdoğan'ın seçileceğine inanıyoruz. Muhalefetin oyunlarını sizin oylarınızla bozacağımıza inanıyorum" dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ÇOK OBJEKTİF BİR GÖREV ÜSTLENİYORSUNUZ

Avukatlarla seçim sonrasında da bir araya gelmeyi istediğini belirten Başkan Çiftçi, "Görev almanız seçim güvenliği, seçim mevzuatının uygulanması, halkın seçim günü kafasının karıştırıldığı zaman çok rahat bir şekilde uzmana başvurması anlamında göreviniz çok önemli. Çünkü hukukçu kimliğinizle objektif bir görev üstleniyorsunuz. İnşallah 24 Haziran'dan sonra tekrar bir araya geleceğiz" şeklinde konuştu.

Ayrıca toplantıya AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve avukatlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49