Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Başkan Atilla Hizmet'ten Geri Kalmayacağız

Ceylanpınar’da Cadde boyuna ekilen palmiyeler yakılarak tahrip edilirken ilçe merkezindeki bazı parklara da zarar verildiği belirtildi. Edinilen bilgiye göre, prestij cadde kapsamında yol yapımının bitmesinin ardından orta refüj çalışmaları kapsamında yolun orta kısımlarına çok sayıda palmiye ağacı ekilmişti. Görünümü itibariyle ilçe girişine ayrı bir renk katan bazı palmiye ağaçları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakılarak tahrip edildi. Tarım İşletmesi Müdürlüğüne giden Urfa Kapı mevkiinde orta refüje ekilen yaklaşık 35 palmiye ağacı yakılarak tahrip edildi. Yine ilçe merkezindeki Mehmet Akif Ersoy ve Cumhuriyet Mahallesindeki parklardaki oturma ve oyun gruplarına da zarar verildi. Tahrip edilen oyun ve oturma grupları belediye tarafından yenileriyle değiştirildi. İlçenin neredeyse her noktasına yapılan parklarda, bazı vatandaşların parkları kirli bırakmak ve zarar vermek suretiyle kullanması diğer vatandaşların tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar, "Parklar, herkesin kullanımı içindir. Kirletmek ve zarar vermek bize yakışmaz" şeklinde tepki gösterdiler.

Belediye Başkanı Menderes Atilla ne yaparlarsa yapsınlar halka hizmet etmekten geri durmayacağız

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, alanları tahrip eden kişilerin tüm yaptıklarına rağmen asla hizmet etmekten geri durmayacaklarını ifade etti. Atilla, "Orta refüje ayrı bir renk ve hava katan palmiyeler kimliği belirsiz kişi ve kişilerce yakıldı. Bu palmiyeleri yakanlara insan diyebilir misiniz? Bunu yapmalarındaki amaç, palmiyeleri tahrip ettikten sonra halka; her taraf kırık ve dökük, belediye görevini yapmıyor imajı yaratmaktır. Kendini bilmez kişiler tarafından bunlar yapılıyor. Bu alanların tahrip edilmesi çocukların işi değil, yetişkinlerin işidir. İşte o yetişkinler tarafından bu alanlar tahrip ediliyor. Bunlara da mahalledekilerin bir kısmı göz yumuyor, ona da üzülüyorum. Bu alanlarda ne ben ne de ailem gelip oturuyor. Mahalle sakinleri oturuyor. Mahalle sakinlerinin de buna önlem almaları gerekiyor. Mahallelinin alanlarının tahrip edilmesine müsaade etmemesi gerekir. Bunları yapmalarında ki asıl amaç benim adıma leke getirmek. Ama ne yaparlarsa yapsınlar halka hizmet etmekten geri durmayacağız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49