Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan’dan anlamlı ziyaret
ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ve beraberinde İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Şehit Yakınları ve Gaziler Derneğinde dernek başkanı Bekir Kılcı, ve başkan yardımcısı Ali Şen , Şehit Gazi Sağlık Sen Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Gündoğdu ile bir araya geldi.
Gazilerin ve Şehit yakınlarının her zaman yanında ve destekçisi olduklarını vurgulayan ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan" Sizleri sadece özel ve önemli günlerde değil her zaman hatırlıyor ve yanınızda olmak istiyoruz. Sizlerin istekleri teşkilatımız için önceliğimizdir . Her türlü sıkıntınızda yanınızdayız. Bunu klasik klişeleşmiş laf olarak algılamayın lütfen içten olarak gönlümüzden bunu dile getiriyoruz.’’ Dedi.


Başkan Aslan gazi ve şehit yakınlarını her zaman dinlemek istediklerini ve dertlerine çözüm arayışı içinde olacaklarını belirtti. Şehit Yakınları ve Gaziler dernek başkanı Bekir Kılcı, ve başkan yardımcısı Ali Şen , Şehit Gazi Sağlık Sen Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Gündoğdu ziyaretten dolayı memnun olduklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48