Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan, Siverek’te esnafı ve Ziraat odasını ziyaret etti

Anavatan Şanlıurfa İl başkanı Halil Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve Siverek ilçe başkanı Cihat Mersavoğlu Siverek ilçesine çıkartma yaptı. Başkan Aslan ve beraberindeki üyeler Siverek esnafını ziyaret etti. Esnafına covid-19 salgını sürecinde fedakarca çalışan esnafa hayırlı işler diledi.

Anavatan Şanlıurfa İl başkanı Halil Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ardından geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak’i ziyaret etti.

Siverek ziyareti ile açıklama yapan Başkan Aslan,” Bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Siverek ilçemize geldik, ilk önce burada esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik esnafımız bizi güzel bir şekilde ağırladı. Ardından geçtiğimiz gün kalp krizi geçiren Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak’i ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik o da bizi burada misafir etti. Anavatan partisi olarak Siverek ilçemizden güzel bir izlenim ile döndük”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49